top of page

Nyheter

Ny webinarserie: Naturbasert sone

Updated: May 12, 2022

Lær mer om naturbaserte og blågrønne løsninger for klima og miljø i disse digitale lunsj-arrangementene.

Webinarserien Naturbasert sone ønsker å belyse ulike problemstillinger knyttet til naturbaserte løsninger i praksis og å dele erfaringer og kunnskap mellom forskning, forvaltning og andre interesserte.

Naturbasert sone passer for alle som jobber med eller forsker på temaet, men også for deg som bare vil vite mer om naturbaserte løsninger, hvordan de kan tas i bruk og hvorfor. Webinarene arrangeres på Teams og du kan delta ved å melde deg på her.


SABICAS er et av prosjektene som bidrar med innhold i serien, og prosjektleder Nikolai Friberg holder en presentasjon i det første webinaret torsdag 24. mars.

Temaet i første webinar er "Hvorfor naturbaserte løsninger?" «Bevaring, restaurering eller etablering av naturbaserte løsninger bør vurderes», ifølge statlige planretningslinjer. Men hvorfor bør man velge naturbaserte løsninger, hvordan og hva er fordelene? I webinaret «Hvorfor naturbaserte løsninger?» ser vi nærmere på hvordan naturbaserte løsninger kan skape verdi for natur og mennesker. Arrangementene er gratis og åpne for alle – oversikt over kommende webinarer og opptak vil også bli delt på denne nettsiden.

Du kan også finne Naturbasert soneFacebook.

33 views

Recent Posts

See All
bottom of page